Het restaurant

Bekijk hieronder onze menukaart of reserveer meteen een tafel:


De Herberg is gelegen in het mooie, oude centrum van ‘s-Gravenzande. Dit knusse en gezellige restaurant staat inmiddels al 14 jaar bekend om haar beroemde spareribs. Deze zijn zo mals, dat het vlees zo van het bot valt. Ook de super malse steaks en de huisgemaakte desserts, zoals onze amazing brownie en Herberg cookie dough, zijn in het Westland geroemd. Bij De Herberg maken we alles zelf, dat vinden we een uitdaging, het is onze passie en dat proef je!

Het lekkerste vlees van het Westland

Hoe komt dat vlees bij De Herberg nou zo lekker, horen we je denken.

Al het vlees wordt langzaam gegaard in onze super deluxe Rational combi steamer. Onze spareribs worden zelfs in een speciale kookketel van maar liefst 100 liter bereid. De spareribs worden wel 4 uur langzaam gegaard in een heerlijke marinade. Door de juiste garing van het vlees en de liefde & passie van onze chefs, krijg je altijd het lekkerste stuk vlees op jouw bord. Begin je al te watertanden?

Afwisselende gerechten

Bij De Herberg zijn wij gek op vlees, alleen niet elke dag. Wij proberen dan ook een juiste balans te vinden in het aanbod van onze gerechten. Zo vind je bij ons ook diverse vis- en vegetarische gerechten. De keuze is aan jou!

Gezond eten

Gezond eten wordt steeds belangrijker, maar door tijdgebrek schiet dit er vaak bij in. Wij willen je daar graag een handje bij helpen.
Daarom kun je bij ons ook kiezen voor een heerlijke verse salade met carpaccio, tonijn of zalm of wat denk je van een poké bowl of een lekkere pasta met garnalen? Heerlijk toch?

Gluten- / lactose allergie

Eet je gluten- /lactosevrij of heb je een andere allergie? Dankzij onze handige allergenen kaart kun je makkelijk zien welke gerechten je wel of niet kunt bestellen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag persoonlijk te woord.

Gezellig familierestaurant en dineren in privésfeer

Het kan allemaal bij De Herberg. Bij ons kun je al vanaf 16 personen met de familie of vrienden in privé sferen dineren. Er is dan een aparte ruimte voor je ingericht, waar jij alleen met jouw eigen gezelschap kunt genieten van onze heerlijke gerechten. Er zijn twee ruimtes beschikbaar, waarvan een met een gezellige bar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Kids

Ook aan de kleintjes is gedacht; er is een gezellige kinderhoek waar de kinderen zelf kunnen koken, ook kunnen ze meedoen aan onze kleurplatenwedstrijd. We hebben een uitgebreid kids menu, met als toetje een leuk kinderijsje met lekkere verrassing. Tussen de gangen door kunnen ze ook nog een ritje maken op Hero het hobbelpaard. We zijn altijd geopend vanaf 16:30 uur, zodat je ook met de kleintjes een gezellige avond uit kan.

Cadeaubonnen

Wil je iemand verrassen of laten genieten van een heerlijke maaltijd? Met een cadeaubon van De Herberg zit je altijd goed. Onze cadeaubonnen zijn te gebruiken voor in ons restaurant of in te leveren beneden bij onze Take Away service. Je kunt het bedrag van de cadeaubon zelf bepalen.
Wij maken van jouw cadeaubon een leuk pakketje en bestel je een cadeaubon van €25,- of meer dan krijg je daar een heerlijke Amazing Brownie bij cadeau.

CADEAUPAKKETTEN

CADEAU PAKKETTEN

Ook maken wij graag cadeaupakketten voor jouw bedrijf of de hele familie. We hebben leuke accessoires om je cadeau compleet te maken.

TIP: Kijk eens online welke cadeaupakketten je kan bestellen!

Dat is nog eens leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Onze cadeaubonnen en cadeaupakketten zijn van woensdag t/m zondag te verkrijgen vanaf 11:00 uur.

© Bistro De Herberg . Alle rechten voorbehouden. Grow with Kendrix.

Naar boven