Het restaurant

Onze Bistro

Wij zijn kleinschalig en lokaal en blijven dit ook. We zijn trots op de kwaliteit die we bieden en de manier waarop we werken.

Of je nu een 50 jarig huwelijk viert, de verjaardag van je kind of romantisch samen wilt dineren, bij ons is er altijd wel een geschikt plekje te vinden doordat ons restaurant bestaat uit meerdere ruimtes.

De gezichten achter De Herberg

De Herberg wordt sinds 1 maart 2007 gerund door twee enthousiaste ondernemers: chef-kok Robert van Triet en gastvrouw Michelle von Oven.

Robert en Michelle runnen al 17 jaar met veel plezier deze gezellige bistro in ’s-Gravenzande. Met hun jarenlange vriendschap, zakelijke enthousiasme en het trouwe team weten zij van De Herberg een daverend succes te maken.

Familierestaurant

Bij ons staat kindvriendelijkheid hoog in het vaandel. We zijn een echt familierestaurant en vinden het leuk als ouders hun kinderen lekker mee uit eten nemen. Hiervoor hebben wij toffe kinder hoekjes gecreëerd waar ze zich kunnen vermaken.

Ook kunnen ze meedoen aan onze kleurplatenwedstrijd. We hebben een uitgebreid kids menu, met als toetje een leuk kinderijsje met lekkere verrassing. We zijn altijd geopend vanaf 16:30 uur, zodat je ook met de kleintjes een gezellige avond uit kan.

Dineren met groepen in privésfeer + bar

Bij ons kun je al vanaf 16 personen met de familie of vrienden in privé sferen dineren. Er is dan een aparte ruimte voor je ingericht, waar jij alleen met jouw eigen gezelschap kunt genieten van onze heerlijke gerechten. Er zijn twee ruimtes beschikbaar, waarvan een met een gezellige bar.

Voor groepen hebben we 3 uitgebreide menu’s samengesteld. Deze kunt u hier bekijken. Ook is het mogelijk om rekening te houden met speciale dieetwensen of een menu op maat te krijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Gluten- / lactose allergie

Eet je gluten- /lactosevrij of heb je een andere allergie? Dankzij onze handige allergenen kaart kun je makkelijk zien welke gerechten je wel of niet kunt bestellen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag persoonlijk te woord.

© Bistro De Herberg . Alle rechten voorbehouden. Grow with Kendrix.

Naar boven