Vacatures

BOL en BBL leerlingen en marketing studenten

Elke schooljaar zijn wij weer op zoek naar enthousiaste BOL en BBL leerlingen voor in de keuken, de bediening en take-away service! Ook zoeken we iemand die ons op een leuke manier kan ondersteunen met onze social media kanalen en andere marketing activiteiten. Wij bij de Herberg zijn een leergierig en jong team, dat altijd openstaat voor ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Wij hebben 15 jaar ervaring met het opleiden van leerlingen en doen dit iedere dag met veel plezier. We zijn begaan met de student en leren jou wat je graag wilt leren. Ben je bereidt om hard te werken en nieuwe vrienden te maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te WhatsAppen of te bellen naar 06-24317599 of door een mail te sturen naar info@herberg.com.

Bijbaan

Op zoek naar de leukste bijbaan van het Westland, kom werken bij de Herberg. Hard werken en gezelligheid gaan hand in hand. Wij vinden het belangrijk dat je jezelf zowel op persoonlijk als werkgerelateerd vlak ontwikkelt. Wij staan garant voor de goede kwaliteit voor al onze producten en zijn daar erg trots op. De gerechten die je voorbij zult zien komen, zijn huisgemaakt en met liefde bereid. Om te watertanden, daarom krijg je bij ons altijd 20% personeelskorting om al deze heerlijkheden zelf een keer te proeven met het hele gezin. Dus ben je groot fan van bijvoorbeeld onze famous ribs, bavette, amazing brownie of de beroemde nutella cheesecake, dan is dit alvast de eerste goede reden om bij ons te komen werken.

Voel je je aangesproken, dan is dit hét moment om je telefoon te pakken en contact met ons op te nemen door te WhatsAppen of te bellen naar 06-24317599 of door een mail te sturen naar info@herberg.com.

© Bistro De Herberg . Alle rechten voorbehouden. Grow with Kendrix.

Naar boven